Една от най-популярните социални мрежи в света - Tуитър, обяви, че

...
Една от най-популярните социални мрежи в света - Tуитър, обяви, че
Коментари Харесай

Туитър забранява политическите реклами

Една от най-популярните обществени мрежи в света - Tуитър, обяви, че не разрешава политическите реклами, оповестяват Агенция Франс Прес и БГНЕС.

„ Взехме решение да сложим завършек на политическите реклами в Twitter на световно равнище. Смятаме, че достигането на политически послания до милиони хора би трябвало да бъде справедливо, а не купено ", съобщи изпълнителният шеф на компанията Джак Дорси.
Решението на Tуитър идва в миг, в който другият колос фейсбук е под напън да вкара способ за инспекция да достоверността на политическите реклами, които разгласява.

Дорси сподели, че елементи за възбраната в Tуитър, която би трябвало да влезе в действие на 22 ноември, ще бъдат оповестени малко по-късно, само че ограничаването ще важи както за послания на партии, по този начин и за реклами на обособени претенденти.

„ Не е заслужено партиите да не могат да популяризират, а обособените претенденти да могат. Затова стопираме и техните реклами. ", сподели Дорси в Tуитър.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР